De boomkwekerij voor coniferen en haagplanten!

Boomkwekerij Mark van Gompel, de kwekerij voor exporteurs en hoveniers.

Het team binnen onze boomkwekerij heeft door hun jarenlange ervaring een goede band opgebouwd met onze exporteurs en hoveniers. Hierdoor weten we wat er in de markt speelt qua nieuwe ontwikkelingen en kunnen we snel reageren op specifieke aanvragen van klanten.

Onze kwekers zetten zich bij Boomkwekerij Mark van Gompel zowel in voor als achter de schermen van onze boomkwekerij. Of ze nu met de laarzen tussen de wortels staan of u op kantoor aan de telefoon te woord staan, iedereen heeft kennis van hoe we kwaliteit leveren aan onze klanten. Met die kennis beginnen we elke ochtend aan ons werk! Lees hier meer over ons!

Van lokale boomkwekerij naar internationaal netwerk.

Al decennia lang staan wij met onze voeten in de aarde om kwalitatieve coniferen en haagplanten te leveren aan onze aangesloten exporteurs en hoveniers. Wat begon als een lokaal bedrijf, is uitgegroeid tot een boomkwekerij met internationale wortels.

Ook al zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid, onze focus op kwaliteit is nooit naar de achtergrond verdreven. Nog altijd zorgen wij voor onze exporteurs en hoveniers dat we de beste kwaliteit coniferen en haagplanten leveren. 

Kwaliteit leveren door duurzaam kweken.

Een van onze speerpunten waarmee we onze planten kweken is duurzaamheid. Bij ons behandelen wij onze planten niet met pesticiden. In plaats daarvan kiezen wij voor biologische bestrijdingsmiddelen voor ziektebestrijding. Daarnaast strooien we direct compost bij het planten van onze coniferen en haagplanten, wat het bodemleven stimuleert. Deze werkzaamheden zorgen ervoor dat we zowel aan het milieu denken als aan de gezondheid van onze planten. Lees hier wat het belang is van duurzame kweek.

Boomkwekerij Mark van Gompel

Wilt u meer weten over hoe wij onze planten gezond houden en waarom u bij ons de beste kwaliteit coniferen en haagplanten ontvangt? Neem dan contact met ons op.