De coniferenkwekerij met een groot assortiment.

Duurzaam kweken staat centraal.

Boomkwekerij Mark van Gompel is focust zich als coniferenkwekerij op duurzaam kweken. Dit betekent dat wij in onze verzorging van onze coniferen geen gebruik maken van pesticiden. Het bestrijdingsmiddelenvrij verzorgen heeft nog een voordeel: de planten zijn weerbaarder tegen ziektes en blijven langer gezond.

Een van onze werkzaamheden is het direct strooien van een laag compost nadat de planten geplant worden op een van onze velden. Hiermee stimuleren wij het bodemleven op onze velden, wat weer positief werkt op de voedingsopname van onze coniferen. Daarnaast wordt ook het onkruid niet met pesticiden bestreden, hiervoor gebruiken we namelijk een schoffelmachine. Pesticiden verminderen het bodemleven, wat een nadelig effect heeft op onze coniferen. Deze werkwijzen zorgen ervoor dat de coniferen van Boomkwekerij Mark van Gompel met een sterke gezondheid worden geleverd bij onze klanten!

Uitgebreid aanbod coniferen

Binnen onze coniferenkwekerij hebben wij een groot aanbod aan coniferen. Hieronder een korte greep uit verschillende soorten coniferen in ons assortiment:

Assortiment coniferen

Elke soort heeft verschillende ondersoorten, die wij rechtstreeks vanuit onze coniferenkwekerij leveren. U kunt bij Boomkwekerij Mark van Gompel terecht voor coniferen in verschillende maten, het gehele assortiment en diverse maten kunt u hier bekijken:

Coniferenkwekerij Mark van Gompel

Andere soorten coniferen bestellen bij Boomkwekerij van Gompel

Onze coniferenkwekerij biedt een groot aanbod aan coniferen aan. Toch kan het zijn dat u ergens een coniferensoort heeft gezien die u graag zou willen bestellen. Ook hiervoor kunt u gerust contact met ons opnemen, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd, waardoor we snel kunnen schakelen in geval van specifieke wensen.