Abies Koreana voor exporteurs en hoveniers

Dit is een langzaam groeiende conifeer en is het meest geschikt voor kleine tot middelgrote tuinen. Ze bereiken na 10 jaar een hoogte van 6 meter. De kleur van de kegels is blauw, waarvan de kegelperiode is van augustus tot en met november. De conifeer is zeer goed bestand tegen extreem koude temperaturen. De takken staan bijna haaks op de hoofdstam. Hij heeft groene naalden, waarvan de onderzijde blauwgrijs is. Verdraagt droge ondergrond.

Onze boomkwekerij heeft de afgelopen decennia naam gemaakt als het gaan om weerbare coniferen en heesters. Dit komt omdat wij bij de verzorging van onze flora uitgaan van de zelfredzaamheid van een plant, aangevuld door biologische bestrijdingsmiddelen. Dit betekent dat Boomkwekerij Mark van Gompel geen gebruik maakt van pesticiden, die de gezondheid zouden schaden. Om daarnaast het bodemleven te stimuleren, bemesten wij de coniferen direct na het planten in één van onze velden.

Het volledige assortiment bij Boomkwekerij Mark van Gompel

Maak gebruik van flexibele levertijden en aantallen.

Als hovenier of exporteur krijgt u soms te maken met orders die snel en met grote aantallen moeten worden geleverd. Bij Boomkwekerij Mark van Gompel zijn wij hierop voorbereidt door de Abies Koreana in grote aantallen te kweken op onze velden. Hierdoor kunnen wij deze conifeer het gehele jaar leveren. Ook voor het transport kun u bij ons terecht.