Abies Concolor voor exporteurs en hoveniers!

De Abies Concolor is één van de grootste Abies soorten die er bestaat. Deze solitaire conifeer bereikt een hoogte van 20 tot soms wel 40 meter. De conifeer kenmerkt zich door de blauwgrijze kleur van haar naalden. Leemhoudende grond heeft de voorkeur voor de wintergroene Abies Concolor. De conifeer is zeer goed bestand tegen extreem koude temperaturen. De takken staan bijna haaks op de stam.

Abies Grandis concolor

Als hovenier en exporteur zult u vaak te maken krijgen met diverse groottes van orders. Doordat Boomkwekerij Mark van Gompel beschikt over meerdere grote velden, kunnen wij ze het gehele jaar leveren. Hierbij kunnen wij ook het transport ondersteunen, zodat we u van begin tot eind van het proces van dienst kunnen zijn.

Om u te overtuigen van onze kwaliteit bieden wij garantie. Wanneer u exemplaren geleverd krijgt die niet in goede staat zijn, leveren wij gezonde exemplaren na. Dit komt echter niet vaak voor, omdat Boomkwekerij Mark van Gompel bekend staat om de sterke gezondheid van zijn coniferen en heesters. Deze sterke gezondheid komt door het gebruik van biologische bestrijdingsmiddelen in plaats van pesticiden en het direct bemesten na het planten op één van onze velden.

Het volledige assortiment bij Boomkwekerij Mark van Gompel

Interesse of vrijblijvend een offerte opvragen?